Παιανία -Γυμναστικός 67-68

Ολική Επαναφορά

Σε ένα παιγνίδι για γερά νεύρα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο  ο Γυμναστικός έφυγε νικητής από την Παιανία στο Μπάσκετ Ανδρών.

12 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Γυμναστικός ήταν μπροστά με τρεις πόντους και είχε την κατοχή της μπάλας. χάσαμε την επίθεση που θα τελείωνε το παιγνίδι και δεχθήκαμε ένα δίποντο στο τέλος.Αν η Παιανία δεν είχε τόσα τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο η νίκη μας θα ήταν ευκολότερη.Κορυφαίος ο Δαμίγος ,που έκανε τα πάντα έδωσε ρυθμό σκόραρε ,έκλεψε την μπάλα τρεις φορές  σε καθοριστικό σημείο

Ο Τσιάτσος μπορεί να μην σκόραρε αλλά πήρε όλα τα ριμπαόυντ.Τον ακολούθησε σε απόδοση ο Φοίβος που έκανε ένα από τα καλύτερα παιγνίδια του.Πολύ καλός ο Κωστόπουλος,βοήθησε αμυντικά ο Κουλαξής,μαχητικοί  ο Αγγέλου ,Ανδρίτσος,Αποστολίδης και τα αδέλφια

Παιανία 67
Χαλάνδρι 68

Διαιτητές: Αντωνόπουλος, Αχιλλέως

Δεκάλεπτα: 26-21, 41-38, 57-51, 67-68.

ΠΑΙΑΝΙΑ (Μπράμος): Νιφόρας Γ. 20, Νιφόρας Π. 9, Σκανδάλης, Δανατζής, Μίχας, Στάμου, Δουβλαντώνης 13 (2), Σωτηρόπουλος 7, Μιμάνι 2, Σπυρόπουλος 5 (1), Αγγελής 11.

ΓΣ ΧΑΛΑΝ. (Καρούτζος): Μπαζώρας, Αποστολίδης 5, Δαμίγος 12, Αντωνόπουλος 18 (2), Κολαξής, Χατζημιχαήλ Π. 2, Χατζημιχαήλ Γ., Κωστόπουλος 19, Ανδρίτσου, Αγγέλου 3 (1), Τσιάτσιος 9.