ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ – ΠΑΙΑΝΙΑ 53 - 48 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ – ΠΑΙΑΝΙΑ 53 - 48 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Σοβαρός κατά διαστήματα ο Γυμναστικός ζευγάρωσε τις νίκες επικρατώντας της Παιανίας στο κλειστό Χαλανδρίου. Κορυφαίοι οι Σιαφάκας 18 πόντοι και Καραγιαννίδης 15 πόντοι. Η επάνοδος του Παπαθανασίου 3 πόντοι και Μήτσιου 2 πόντοι ενίσχυσαν την ομάδα. Η σταθερή άνοδος του Ανδρίτσου 3 πόντοι και Καπόρη 2 πόντοι Σπυρίκου 3 πόντοι ,Σολομονίδη αφήνει περιθώρια για βελτίωση. Καλό σημάδι το σκοράρισμα από επτά παίκτες..Αναντικατάστατος ο Παπαδόπουλος χωρίς να έχει βρει τον καλό του εαυτό είναι σίγουρα ο καλύτερος οργανωτής παιγνιδιού στην Κατηγορία. Πολύτιμος ο Γιαννάκης και περιμένει την ευκαιρία ο Μικρός Αθανασόπουλος.Με την προσθήκη του Μπαζώρα και Τσέκου η ομάδα δείχνει να έχει δυνατότητα να ανέβει κατηγορία.

ΣΑΡΩΝΙΔΑ – ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ 48 – 55 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ

ΣΑΡΩΝΙΔΑ – ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ 48 – 55 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Με νίκη εκτός έδρας στην Σαρωνίδα ξεκίνησε ο Γυμναστικός την πορεία για την άνοδο. Λαβωμένος από τραυματισμούς και με μέτρια απόδοση κατάφερε μετά απο ένα άθλιο και τραγικό πρώτο δεκάλεπτο να φύγει νικητής. Καλύτερος παίκτης αναδείχθηκε ο Παπαδόπουλος με 14 πόντους,αν και δεν πλησίασε την πραγματική του αξία. Κορυφαίοι οι Κασίμης 16 πόντοι και Καραγιαννίδης 11 πόντοι σήκωσαν το βάρος της επίθεσης όταν όλα πήγαιναν στραβά. Ο Καραγιαννίδης ελέγχεται για την ανόητη αψιμαχία με αντίπαλο που στοίχισε την αποβολή του και παραλίγο και την νίκη. Εδωσαν μάχες οι Σολομονίδης 2 πόντοι και Σπυρίκος. Σταθερή αξία ο Ανδρίτσος φοβερός στην άμυνα άστοχος στην επίθεση. Ευχάριστη έκπληξη και καθοριστικός παράγοντας της νίκης ο Καπόρης που με 5 πόνους έδωσε ανάσες στην ομάδα. Άφησα τελευταίο τον Σιαφάκα7 πόντοι που έκανε το χειρότερο του παιγνίδι στο Γυμναστικό. Αναμφισβήτητα είναι ταλαντούχος παίκτης. Για να πας ψηλά όμως δεν φτάνει μόνο το ταλέντο,χρειάζεται και πειθαρχία που οφείλει ο παίκτης να επιβάλλει στον εαυτό του..Χρεώθηκε με δύο αχρείαστα φάουλ στο πρώτο δεκάλεπτο και τελείωσε το ημίχρονο με τέσσερα φάουλ. Η αλήθεια είναι ότι δύο ήταν λάθος σφύριγμα του διαιτητή,γεγονός που το επηρέασε και επιθετικά.

Ανδρικό Πρωτάθλημα Κερατέα - Γυμναστικός 47 – 51

 Οι άνδρες παίζοντας κατά διαστήματα καλά κέρδισαν εκτός έδρας την Κερατέα. Την προσθήκη του Γκόλια που πέτυχε 11 πόντους και αφού έχασε 14 βολές ισοφάρισε την μέτρια απόδοση βασικών μας παικτών Γιαννόπουλος 2 πόντοι,Κασίμης 10 πόντοι,Ανδρίτσος,Κοκκινάκος. Καλός ο Παπαδόπουλος 10 πόντοι,αλλά μερικές φορές ενεργεί επιπόλαια .Είναι κρίμα να χαραμίζει το ταλέντο που του χαρίστηκε. Σταθερός ο Παπαθανασίου 9 πόντοι και ανεβασμένος ο Σιαφάκας 4 πόντοι. Με πολύ δουλειά στην άμυνα οι Γιαννάκης 5 πόντοι,Μήτσιος,Σολομωνίδης.