ΠΙΚΕΡΜΙ - ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ 76 – 45 ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ

ΠΙΚΕΡΜΙ - ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ 76 – 45 ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ Μετά από ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο 24 – 22 ,ανεξήγητα η ομάδα κατέρρευσε και δικαιολογημένα γνώρισε την ήττα. Αναμφισβήτητα η ομάδα παρουσιάσθηκε πιο δυνατή και σίγουρα με την προσθήκη των νέων παικτών θα πάμε καλύτερα. Φοβερός και πάλι ο Σιαφάκας, αδιαφιλονίκητα πρώτος και με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης σημείωσε 23 πόντους. Σταθερός και πολύτιμος ο Αντωνιάδης με 7 πόντους οργανώνει και σκοράρει .Μαχητικός ο Γιαλαντζής 4 πόντοι και ανεβασμένος ο Αλεξ 6 πόντοι με δύο συνεχόμενα τρίποντα. Καλοί οι Σαμς 2 Χατζημανίκας ,Δρίβας ,Γεωργακάκης .Ελπιδοφόροι οι παμπαίδες Αγγελόπουλος 2 πόντοι,Κακαλιάς,Παξιμάδης .

ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ – ΤΡΥΦΙΛΙΑΚΟΣ 55-87

ΠΑΙΔΙΚΟ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ – ΤΡΥΦΙΛΙΑΚΟΣ 55-87 Με άσχημο αποτέλεσμα ξεκίνησε η παιδική ομάδα του Γυμναστικού το πρωτάθλημα. Η καινούργια εφετινή ομάδα έχει σίγουρα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης αφού η πλειοψηφία των αθλητών μας είναι μικρής ηλικίας και αγωνίζονται στο παιδικό για πρώτη φορά. Οι παίκτες μας προσπάθησαν,είχαν διαστήματα καλής απόδοσης και παρά την ήττα άφησαν πολλές ελπίδες. Ασταμάτητος ο Σιαφάκας,έκανε ότι ήθελε και σημείωσε 32 πόντους. Πολύ καλός ο Αντωνιάδης με 11 πόντους τον ακολούθησε σε απόδοση. Αριστος χειριστής της μπάλας ο Αγγελόπουλος 4 πόντοι παρά την μικρή ηλικία. Σπουδαίοι ο Χατζημανίκας 3 πόντοι,Δρίβας 2 πόντοι,Γιαλλαντζής 3 πόντοι. Μαχητικος ο Γεωργακάκης έδωσε μάχες. Ελπιδοφόροι οι Νίκας και Παξιμάδης και άριστοι αμυντικά οι Αλεξ και Καυκαλιάς από τους οποίους περιμένουμε πολλά.

μπασκετ παιδων

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ -ΤΡΥΦΙΛΙΑΚΟΣ 46 – 39 ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Πιο εύκολα απο ότι δείχνει το σκορ πέρασαν το πρωϊνο τους οι Πάιδες.Με μια τριάδα φωτιά Ζώταλης 17 πόντοι,Κουταλής 10 πόντοι,Σιαφάκας 8 πόντοι ,φοβερούς τους Παπαθανασίου 7 πόντους , Αντωνιάδη 4 πόντους,Δρίβα 1πόντο,Γιαλαντζή 1 πόντο και αγωνιστικούς τους Γεώμελο,Χαλκιά,Αγγελόπουλο,Βερούχη το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ -Παλλήνη 48 – 41 ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Νικητής στο ντερμπυ των πρωτοπόρων ο Γυμναστικός ισοφάρισε την εκτός έδρα ήττα του απο τον αντίπαλο.Με παθος οι παίδες μπήκαν στον αγλωνα με μοναδικό σκοπό την νίκη που την κατέκτησαν αφού σε όλη την διαρκεια του παιγνιδιού ήταν μπροστά στο σκόρ.Διακρίθηκαν οι Παπαθανασίου 16 πόντοι ,Κουταλής 12 πόντοι,Αντωνιάδης 7 πόντοι,Σιαφάκας 6 πόντοι.Πολύ καλοί οι Ζώταλης 2 πόντοι,Αγγελόπουλος 4 πόντοι,Γεωργακάκης,Δρίβας,Γιαλαντζής,Χατζημανίκας,Γεώμελος,Βερούχης.