μπασκετ παιδων

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ -ΤΡΥΦΙΛΙΑΚΟΣ 46 – 39 ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Πιο εύκολα απο ότι δείχνει το σκορ πέρασαν το πρωϊνο τους οι Πάιδες.Με μια τριάδα φωτιά Ζώταλης 17 πόντοι,Κουταλής 10 πόντοι,Σιαφάκας 8 πόντοι ,φοβερούς τους Παπαθανασίου 7 πόντους , Αντωνιάδη 4 πόντους,Δρίβα 1πόντο,Γιαλαντζή 1 πόντο και αγωνιστικούς τους Γεώμελο,Χαλκιά,Αγγελόπουλο,Βερούχη το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ -Παλλήνη 48 – 41 ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Νικητής στο ντερμπυ των πρωτοπόρων ο Γυμναστικός ισοφάρισε την εκτός έδρα ήττα του απο τον αντίπαλο.Με παθος οι παίδες μπήκαν στον αγλωνα με μοναδικό σκοπό την νίκη που την κατέκτησαν αφού σε όλη την διαρκεια του παιγνιδιού ήταν μπροστά στο σκόρ.Διακρίθηκαν οι Παπαθανασίου 16 πόντοι ,Κουταλής 12 πόντοι,Αντωνιάδης 7 πόντοι,Σιαφάκας 6 πόντοι.Πολύ καλοί οι Ζώταλης 2 πόντοι,Αγγελόπουλος 4 πόντοι,Γεωργακάκης,Δρίβας,Γιαλαντζής,Χατζημανίκας,Γεώμελος,Βερούχης.

Νέα Νίκη του Παιδικού

Παιδικό νέα μεγάλη νίκη Γέρακας – Γυμναστικός 52 -56

 

Στο παιδικό εφέτος επειδή όλα τ α παιδιά σχεδόν περάσαν στο εφηβικό έχουμε πρόβλημα και φυσικά δεν περιμέναμε επιτυχίες. Μια εξάδα όμως από ατσάλι αρνείται να χάσει .Κόντρα στον Γέρακα οι μικροί άσσοι όχι μόνο καθάρισαν εύκολα ,αλλά άρχισαν να μονομαχούν μεταξύ τους. Ο Σιαφάκας (19)και ο Παπαθανασίου (17) για το ποιος θα βγει πρώτος σκόρερ και οι Κουταλής(10),Ζώταλης (10)ποιος θα ακολουθήσει. Αγωνιστικοί οι Αντωνιάδης,Βερούχης.