Όροι συμμετοχής-εγγραφής του 2ου δρόμου των μαρμάρων

5.ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ -ΚΟΣΤΟΣ – ΟΔΗΓΙΕΣ

Η ΔΗΛΩΣΗ συμμετοχής και πληρωμή μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ online στην πλατφόρμα RACEFINDER.GR και στην ιστοσελίδα του συλλόγου gshalandriou.gr και facebook που θα υπαρχει το link της σελίδας RACEFINDER.GR  ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ LINK ΕΓΓΡΑΦΩΝ

5.1 Είδη Εγγραφής. Α) Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα. Β) Ομαδικές εκτός σχολείων. Οι ομαδικές εγγραφές αφορούν στην εγγραφή μιας ομάδας τουλάχιστον 6 ατόμων. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία.

Κατά την ομαδική εγγραφή θα πρέπει να οριστεί ένας Αρχηγός Ομάδας. Σε κάθε περίπτωση ο Αρχηγός Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα στην επικοινωνία με τους Διοργανωτές.

Όλοι οι αθλητές στον τερματισμό θα έχουν νερό ,ισοτονικό ,μπανάνα .

Στην Αφετηρία και σε αρκετά σημεία της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί υδροδότησης.

5.2 Κόστος συμμετοχής  ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ : ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ 15 Ευρώ – ΟΜΑΔΙΚΟ 12 Ευρώ.

Δρόμος 5 χλμ: ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ 10 Ευρώ

 Δρόμος 1χλμ: ΔΩΡΕΑΝ

5.3 Τρόποι πληρωμής Η πληρωμή του αντίτιμου συμμετοχής θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο link: https://racefinder.gr/product/δρομος_μαρμαρων/ ‎ . Το link των εγγραφών θα βρίσκεται στην σελίδα του συλλόγου gshalandriou.gr, καθώς και σελίδα του συλλόγου στο Facebook.

Για τις ομαδικές εγγραφές, θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με την RaceFinder, ώστε να ενημερώσει για την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί για να πάρουν την ειδική τιμή. Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων ούτε παραλαβής του πακέτου συμμετοχής μετά από τη διεξαγωγή του αγώνα σε περίπτωση που κάποιος δεν λάβει τελικά μέρος σε αυτόν.