Όροι εγγραφής δρόμου των μαρμάρων

ΟΡΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

-Ο Γ.Σ.Χαλανδρίου και η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ έχουν το δικαίωμα να αναστείλουν ή να κλείσουν τις εγγραφές χωρίς πρότερη ενημέρωση.

-Η εγγραφή σε έναν από τους αγώνες της διοργάνωσης του   2ου ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

και η πληρωμή του αντίτιμου συμμετοχής μπορεί να γίνει με την

α) Με κατάθεση του ποσού συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό της Οργανωτικής Επιτροπής. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:  ΤΡΑΠΕΖΑ. ΕΘΝΙΚΗ δικαιούχος  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΙΒΑΝ:GR 62011005100000051480011

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επιπρόσθετες χρεώσεις και  έξοδα τραπέζης ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ. 

Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή ενός συμμετέχοντα πρέπει:

Τις ημέρες που θα ακολουθήσουν την ολοκλήρωση των παραπάνω ενεργειών θα αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης εγγραφής. Αν, μετά την ολοκλήρωση πληρωμής, δεν λάβετε επιβεβαίωση εγγραφής στο e-mail που έχετε δηλώσει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 6944433097.

Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων ούτε παραλαβής του πακέτου συμμετοχής μετά από τη διεξαγωγή του αγώνα σε περίπτωση που κάποιος δεν λάβει τελικά μέρος σε αυτόν.

-Η εγγραφή είναι έγκυρη μόνο με την προϋπόθεση ότι έχει γίνει και η σχετική καταβολή της συνδρομής συμμετοχής, όπως αυτή έχει προσδιοριστεί την ημέρα της εγγραφής και το σχετικό ποσό έχει πιστωθεί στους λογαριασμούς των διοργανωτών.


-Αλλαγές επί επιβεβαιωμένων εγγραφών (αντικατάσταση δρομέα, αλλαγή αγώνα) δεν είναι δυνατές σε καμία περίπτωση μετά το κλείσιμο της περιόδου εγγραφών για κάθε έναν αγώνα δρόμου της διοργάνωσης χωριστά, ή μετά από συγκεκριμένη ημερομηνία που θα ανακοινώσει η Οργανωτική Επιτροπή.

-Ακυρώσεις επιβεβαιωμένων εγγραφών είναι δυνατές μόνο σύμφωνα με την πολιτική ακυρώσεων του αγώνα όπως αυτή αναγράφεται στην αντίστοιχη ενότητα της ιστοσελίδας της διοργάνωσης.