Προκήρυξη αγώνα δρόμου των μαρμάρων - ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 

2ου   ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΝ (ΛΙΘΑΓΩΓΙΑΣ )

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

και το

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΡΟΜΙΚΟΎ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Με την υποστήριξη

1.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

2. ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

3. ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


προκηρύσσουν την ΚΥΡΙΑΚΉ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

1) Τον 2ο ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ (ΛΙΘΑΓΩΓΙΑΣ )  18.100 μέτρων Ανδρών – Γυναικών με ώρα εκκίνησης για τους Άνδρες και για τις Γυναίκες στις 08:00 π.μ.

2) Αγώνα 4.900 μέτρων με ώρα εκκίνησης για τους Άνδρες και για τις Γυναίκες στις 08:15 π.μ.

3) Αγώνα 1.000 μέτρων με ώρα εκκίνησης για αγόρια και κορίτσια στις 08:20. π.μ.

που θα διεξαχθούν με εκκίνηση και τερματισμό το Σκεπαστό τμήμα της Αττικής οδού στο Χαλάνδρι (Προαστιακός Χαλανδρίου δίπλα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Χαλανδρίου Λ.Πεντέλης 146).


  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Ο Αγώνας θα διεξαχθεί  την Κυριακή  27 Μαρτίου 2022,   με ώρα εκκίνησης για τους Άνδρες και για τις Γυναίκες στις 08:00 π.μ. Παρακαλούμε θερμά να είσθε έγκαιρα στην αφετηρία, γιατί η ώρα εκκίνησης θα είναι απόλυτα ακριβής. Όποιος αθλητής καθυστερήσει θα έχει και την αποκλειστική ευθύνη του αποκλεισμού του.

 
1.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν την
ΠΕΜΠΤΗ10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 και θα ολοκληρωθούν την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 κ και ώρα 10:00 μ.μ. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορεί να κλείσουν νωρίτερα αν συμπληρωθεί ο επιτρεπόμενος αριθμός συμμετοχών ,που γίνεται συνήθως κατά κανόνα. Οι εγγραφές θα γίνουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά και την ημέρα του αγώνα, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα επιτόπου εγγραφών. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέσω της σελίδας της RaceFinder.gr στο link:  https://racefinder.gr/product/δρομος_μαρμαρων/ ‎.και καθημερινά 17.00μμ – 19.00μμ με φυσική παρουσία στο γήπεδο Χαλανδρίου Πληρ.κ.Ζιάμπα τηλ 6943781187. Η ενημέρωση αθλητών θα γίνεται καθημερινά από την ιστοσελίδα του Γυμναστικού gshalandriou.gr , στο Facebook «Δρόμος των Μαρμάρων» ,Στίβος Γυμναστικός Σύλλογος και στις σελίδες Facebook και RaceFinder.gr.

To κόστος συμμετοχής ορίζεται στα €15 για τον αγώνα των 18.100μ. (θα ισχύει και ομαδική συμμετοχή για πάνω από 6 άτομα, στα €12). Για τις ομαδικές εγγραφές, θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με την RaceFinder, ώστε να ενημερώσει για την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί για να πάρουν την ειδική τιμή.

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα €10 για τον αγώνα των 4.900μ.

Στο πακέτο συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται η ηλεκτρονική χρονομέτρηση, το μπλουζάκι του αγώνα καθώς και μετάλλιο συμμετοχής για όλους.

Ο αγώνας των 1.000μ θα είναι δωρεάν, χωρίς ωστόσο τις παραπάνω παροχές.

Ο Γ.Σ.Χαλανδρίου και η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΝ  έχουν το δικαίωμα να αναστείλουν ή να κλείσουν τις εγγραφές χωρίς πρότερη ενημέρωση.

 Ταυτόχρονα με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής ο αθλητής δηλώνει ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ότι αποδέχεται τους όρους των Γενικής και Ειδικής Προκήρυξης  του αγώνα όπως αναγράφονται στην Ιστοσελίδα και την εφαρμογή των Κανονισμών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στη συνημμένη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα.

   2.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΗΛΙΚΙΕΣ:

Δικαίωμα συμμετοχής στον 2ο ΔΡΟΜΟ ΜΑΡΜΑΡΩΝ  18.100 χιλιομέτρων   με ώρα εκκίνησης 08.00 π.μ. έχουν οι αθλητές-αθλήτριες, φίλαθλοι, δρομείς  άνω των 18 ετών (που έχουν γεννηθεί 01-01-2004) και μεγαλύτεροι

Δικαίωμα συμμετοχής στα 4900 χιλόμετρα  με ώρα εκκίνησης 08.15 π.μ. έχουν οι αθλητές-αθλήτριες, φίλαθλοι, δρομείς άνω των 13 ετών που έχουν γεννηθεί 01-01-2009) και μεγαλύτεροι .

Δικαίωμα συμμετοχής στον Δρόμο 1000μ  με ώρα εκκίνησης 08.20 π.μ. έχουν οι Μαθητές 8-12 ετών (που έχουν γεννηθεί την 01-01-2014) και έως τις 31-12-2010).

   3.ΓΕΝΙΚΑ

Οι αθλητές - αθλήτριες θα παραλάβουν τους αριθμούς τους από το Κέντρο Εγγραφών που θα λειτουργήσει στο  «ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ», ΛΕΩΦ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 146 ΧΑΛΑΝΔΡΙ, στα γραφεία Στίβου και Μπάσκετ στις 10,11,Μαρτίου 17.00μμ – 20.00μμ και Σάββατο 12 Μαρτίου 09.30 -14.00μμ

Προσοχή: Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του αριθμού συμμετοχής (bib number) με εξαίρεση αθλητών που κατοικούν εκτός Αθηνών ή σε απομακρυσμένες περιοχές

Κάθε αθλητής - αθλήτρια θα λαμβάνει ένα (1) προσωπικό αριθμό, ο οποίος θα πρέπει να τοποθετείται στο μπροστινό μέρος της αγωνιστικής ενδυμασίας.

Οι αριθμοί συμμετοχής πρέπει να συγκροτούνται με τις 4 παραμάνες, μία σε κάθε γωνία, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πέφτουν και, επιπλέον, πρέπει να τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι απολύτως ορατοί κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο αριθμός συμμετοχής είναι αυστηρά προσωπικός, δεν μεταβιβάζεται και δεν αλλοιώνεται με οποιοδήποτε τρόπο (κοπή, επικολλήσεις, παραμόρφωση κ.ά.). Όλοι οι αθλητές - αθλήτριες πρέπει να φέρουν εμφανώς τον αριθμό τους (bib number) στο στήθος, αναλλοίωτο, όπως τους παραδίδεται από την Ο.Ε. Οποιαδήποτε αλλοίωση (πρόσθετη αναγραφή, παραποίηοη, δίπλωση, κοπή κλπ.) του αριθμού επιφέρει την άμεση ακύρωση της επίδοσης και της κατάταξης του αθλητή-αθλήτριας από τα αποτελέσματα και ο αθλητής-αθλήτρια παραπέμπεται στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Οι μετέχοντες αθλητές - αθλήτριες μπορούν να παραδώσουν την τσάντα με τον ιματισμό τους πριν τον αγώνα σε ξεχωριστό χώρο που θα καθοριστεί από την Ο.Ε.

Συνιστάται στους συμμετέχοντες να μην τοποθετούν τιμαλφή, χρήματα και άλλα είδη αξίας στις ειδικές τσάντες του ιματισμού.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της I.A.A.F. του ΣΕΓΑΣ και με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ημέρας των αγώνων

Ό,τι δεν προβλέπεται από την Προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Υπεύθυνο και τον Αλυτάρχη του αγώνα, σύμφωνα με τους Κανονισμούς.


 4.ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ - ΚΥΡΩΣΕΙΣ - ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 Ενστάσεις που αφορούν τη συμμόρφωση αθλητή-αθλήτριας με τους κανονισμούς και επηρεάζουν την κατάταξη των οκτώ (8) πρώτων νικητών και νικητριών  θα μπορούν να υποβάλλονται, εκτός των όσων αναφέρονται παρακάτω και κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του 2ου ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΝ και μέχρι τριάντα (30) λεπτά από την ανακοίνωση των δέκα (10) πρώτων νικητών-νικητριών.

 

Η εκκίνηση και ο Τερματισμός του 2ου ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΝ  γίνεται από το σκεπαστό της Αττικής οδού στο Χαλανδρι (Στάση Προαστιακού Χαλανδρίου Πεντέλης 146 Χαλάνδρι):

ΕΝΑΡΞΗ: ΣΚΕΠΑΣΤΟ (ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ)

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

ΑΙΣΤΕΡΑ ΠΑΡΟΔΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ

ΔΕΞΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

ΔΕΞΙΑ: 25Ης ΜΑΡΤΙΟΥ

ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΕΞΙΑ: 28Ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΥΘΕΙΑ: ΓΕΩΡ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ

ΔΕΞΙΑ: ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ

ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ

ΕΥΘΕΙΑ: ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ

ΕΥΘΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΕΞΙΑ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΔΕΞΙΑ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΚΟΥΦΟΥ

ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΟΣ

ΔΕΞΙΑ: ΠΛΑΤΕΙΑ Π. ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΔΕΞΙΑ: ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΟΥ (ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ)

ΕΥΘΕΙΑ: ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (ΠΕΝΤΕΛΗΣ)

 1. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ

 2.  

 3. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

 4.  

 5.  

 6. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΣΚΕΠΑΣΤΟ (ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ)

 ΔΙΑΔΡΟΜΗ: ≈18.100m

Καλούνται οι αθλητές - αθλήτριες να τηρήσουν πιστά τη σωστή πορεία και την ειδική σήμανση της διαδρομής, όπως και τις οδηγίες των Κριτών.

Απαγορεύεται ρητά η συνοδεία με οποιοδήποτε μέσο αθλητών - αθλητριών (π.χ. από προπονητές, συνοδούς κλπ.), που μετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τόσο στο ρεύμα κίνησης των αθλητών-αθλητριών όσο και στο διπλανό ρεύμα. Η Τροχαία θα απαγορεύει την περαιτέρω κίνηση των συνοδών κατόπιν υπόδειξης των διοργανωτών και των Κριτών, ενώ ο υποστηριζόμενος αθλητής-αθλήτρια θα ακυρώνεται άμεσα από τους Κριτές.

 

 5.ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ -ΚΟΣΤΟΣ – ΟΔΗΓΙΕΣ

Η ΔΗΛΩΣΗ συμμετοχής και πληρωμή μπορεί να γίνει online στην πλατφόρμα RACEFINDER.GR και στην ιστοσελίδα του συλλόγου gshalandriou.gr και facebook που θα υπαρχει το link της σελίδας RACEFINDER.GR και καθημερινά 17.00μμ – 19.00μμ με φυσική παρουσία στο γήπεδο Χαλανδρίου Πληρ.κ.Ζιάμπα τηλ 6943781187

5.1 Είδη Εγγραφής.

Α) Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα.

Β) Ομαδικές εκτός σχολείων. Οι ομαδικές εγγραφές αφορούν στην εγγραφή μιας ομάδας τουλάχιστον 6 ατόμων. 

Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία. Κατά την ομαδική εγγραφή θα πρέπει να οριστεί ένας Αρχηγός Ομάδας. Σε κάθε περίπτωση ο Αρχηγός Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα στην επικοινωνία με τους Διοργανωτές.

Όλοι οι αθλητές στον τερματισμό θα έχουν νερό ,ισοτονικό ,μπανάνα . Στην Αφετηρία και σε αρκετά σημεία της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί υδροδότησης.

 

5.2 Κόστος συμμετοχής   

 • ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ : ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ 15 Ευρώ – ΟΜΑΔΙΚΟ 12 Ευρώ.

 • Δρόμος 5 χλμ: ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ 10 Ευρώ

 • Δρόμος 1χλμ: ΔΩΡΕΑΝ

 

5.3 Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή του αντίτιμου συμμετοχής θα γίνεται ηλεκτρονικά στο link:  https://racefinder.gr/product/δρομος_μαρμαρων/ ‎ .και καθημερινά 17.00μμ – 19.00μμ με φυσική παρουσία και μετρητά στο γήπεδο Χαλανδρίου Πληρ.κ.Ζιάμπα τηλ 6943781187 Το link των εγγραφών θα βρίσκεται στην σελίδα του συλλόγου gshalandriou.gr, καθώς και σελίδα του συλλόγου στο Facebook.

Για τις ομαδικές εγγραφές, θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με την RaceFinder, ώστε να ενημερώσει για την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί για να πάρουν την ειδική τιμή.

Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων ούτε παραλαβής του πακέτου συμμετοχής μετά από τη διεξαγωγή του αγώνα σε περίπτωση που κάποιος δεν λάβει τελικά μέρος σε αυτόν.

5.4  Παροχές 

5.4.1 Έπαθλα

 • Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί μετάλλιο συμμετοχής.

 • Στους 3 πρώτους νικητές/νικήτριες της γενικής κατηγορίας του ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΝ θα δοθεί αναμνηστικό επαθλο.

 • Στον 1ο νικητή/νικήτρια κάθε κατηγορίας του ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΝ θα δοθούν αναμνηστικό μετάλλιο και κύπελλο.

 • Στους 3 πρώτους νικητές/νικήτριες του Δρόμου των 5χλμ θα δοθεί αναμνηστικό επαθλο..

 • Στους 3 πρώτους νικητές/νικήτριες των κατηγοριών του Δρόμου του 1χλμ θα δοθεί αναμνηστικό επαθλο.

 • ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στον ΔΡΟΜΟ ΜΑΡΜΑΡΩΝ δεν θα γίνεται βράβευση 2η φορά για τους νικητές/νικήτριες της γενικής κατηγορίας.

 

5.4.2 Υγειονομική Κάλυψη

Κατά τη διάρκεια του αγώνα προσωπικό Ιατρικών Υπηρεσιών, Διασωστικών Ομάδων και Πρώτων Βοηθειών θα βρίσκεται στην περιοχή εκκίνησης – τερματισμού αλλά και σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού περιστατικού με την παροχή πρώτων βοηθειών. 

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στους συμμετέχοντες της Διοργάνωσης σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ κατά τη διάρκεια του αγώνα τα οποία οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Συστήνεται σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και ειδικότερα σε όσους είναι άνω των 35 ετών σε καρδιολογικό έλεγχο.

 Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, διότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους υπογράφοντας τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση, η οποία συμπεριλαμβάνεται στη Δήλωση Εγγραφής.  Θα τηρηθεί όμως αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ημέρας των αγώνων

5.4.3 Σταθμοί Υποστήριξης

 • Κατά μήκος του ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΝ θα υπάρχουν ενδιάμεσοι σταθμοί υποστήριξης για υδροδότηση των δρομέων.

 

 • Στους σταθμούς υποστήριξης θα υπάρχουν άτομα της Διοργάνωσης στα οποία θα μπορείτε να απευθυνθείτε σε περίπτωση που παρουσιαστεί ανάγκη.

5.4.4 Φύλαξη Προσωπικών Αντικειμένων

Για τους συμμετέχοντες  θα υπάρχει τέντα της Διοργάνωσης στο σκεπαστό για την φύλαξη των στεγνών τους ρούχων. Οι δρομείς θα αποθέσουν στον διαμορφωμένο χώρο φύλαξης τα προσωπικά τους αντικείμενα εντός της τσάντας της Διοργάνωσης, η οποία θα πρέπει να φέρει το αυτοκόλλητο με τον αριθμό συμμετοχής τους.

5.4.5 Χιλιομετρικές Ενδείξεις

Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν ευδιάκριτες ενδείξεις ,,το υψομετρο της διαδρομής μπορειτε να το δείτε στην ιστοσλίδα.

 6.ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ – ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής: Ρόκομας Βασίλης

Αντιπρόεδρος :Γαλύφας Χρήστος

Διευθυντής Αγώνων: Παναγιώτης Καραχάλιος.

Αλυτάρχης Αγώνων : Διαμαντίνα Πανταζή

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΠΡΑΞΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ 83 ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΣΑΒΒΑΣ

 χαλανδρι 10/3 2022

ο πρόεδρος η γεν.γραμματέας

Ν.Πανταζής Χ.Ζιάμπα