Εθελοντές δρόμου των μαρμάρων

Οι εθελοντές είναι η κινητήρια δύναμη και η ψυχή των αγώνων!

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του 1ου ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ στόχο έχει να υποστηρίξει τους δρομείς και το όνειρό τους για μια δυνατή αθλητική εμπειρία.

Ο εθελοντισμός είναι μια πολύτιμη ευκαιρία για τα άτοµα να μοιραστούν το πάθος τους για προσφορά μεταφέροντας ένα ηχηρό μήνυμα συλλογικότητας προς όφελος της κοινωνίας μας. Δεν είναι υποχρεωτικός, δεν αποφέρει οικονοµικές απολαβές όμως ωφελεί την προσωπική ανάπτυξη και συμβάλλει στην εξέλιξη όλων όσων συμμετέχουν.  

Βασιζόμενο στις αρχές της ανιδιοτελούς προσφοράς, το Προγράμμα Εθελοντισμού του 1ου ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ εμπνέει μια μεγάλη και ενθουσιώδη ομάδα εθελοντών που μέσα από τις θέσεις που κατέχουν την ημέρα του αγώνα προσφέρουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στους δρομείς χαρίζοντας ζεστά χαμόγελα υποστήριξης σε όλους. 

Προσφορά - Ανιδιοτέλεια - Συμβολή - Προσπάθεια - Επικοινωνία - Σεβασμός - Αλληλεγγύη είναι μερικές από τις κυρίαρχες αξίες που νοηματοδοτούν το ξεχωριστό έργο των εθελοντών..είναι Στάση Ζωής!

Στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού οι εθελοντές μας αποκτούν ουσιαστικές εμπειρίες και γίνονται συνταξιδιώτες του πολιτισμού και της αθλητικής ιστορίας μας! Ανεξάρτητα από την ηλικία, όλοι απολαμβάνουν την ευκαιρία να γίνουν μέλος μίας ομάδας που μέσα σε λίγες ώρες θα τους προσφέρει αναμνήσεις και ερεθίσματα ζωής. 

Κάνε αυτή τη διοργάνωση μοναδική με την παρουσία σου..και δήλωσε συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗ

Η αίτηση εθελοντισμού υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω αυτής της σελίδας. 

Η αίτηση εθελοντή για τον 1ο  ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ  μπορεί να υποβληθεί εδώ.

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής στη συνέχεια αυτής της καρτέλας, για να είσαστε πλήρως ενημερωμένοι για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν της συμμετοχής σας. 

Στους εθελοντές θα διατεθούν καπέλα και μπλουζάκια, δίπλωμα συμμετοχής καθώς και μίνι λεωφορείο για την μετακίνηση τους.

Θα χρειασθεί και η εκπαίδευση τους μία εβδομάδα νωρίτερα.

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας στην ξεχωριστή μας ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ...